DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041615-2,27%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul, Millî Görüş belediyeciliğine hazır!

İstanbul, Millî Görüş belediyeciliğine hazır!

ABONE OL
Şubat 27, 2024 16:52
İstanbul, Millî Görüş belediyeciliğine hazır!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart 2024 yerel seçimlerine büyük bir enerjiyle hazırlanan Saadet Partisi, İstanbul’da coşkulu bir aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Millî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma ve Millî Görüş Belediyeciliği Başkan Adayları Tanıtımı Programı, İstanbul Kongre Merkezi’nde müthiş bir coşku ve katılımla gerçekleştirildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun konuştuğu programda, İstanbul’u yeniden Millî Görüş belediyeciliğine kavuşturacak Saadet kadroları zafere olan inançlarını bir kez daha beyan ettiler.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine büyük bir enerjiyle hazırlanan Saadet Partisi, İstanbul’da coşkulu bir aday tanıtım toplantısı düzenledi. ‘Necmettin Erbakan ve Millî Görüş Belediyeciliği’ temasıyla düzenlenen programda, Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın ve İstanbul’un 39 ilçesinin belediye başkan adayları tanıtıldı. Yerel seçimlere büyük bir öz veriyle hazırlanan Saadet Partisi İstanbul il ve ilçe teşkilatlarının yoğun ilgi gösterdiği programa, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, Saadet Partisi Genel Başkan yardımcıları Yılmaz Bayat, Alev Sezen, Yusuf Sunar, Saadet Partisi İstanbul milletvekilleri Mustafa  Kaya, Bülent Kaya ve Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Yazıcı’nın yanı sıra çok sayıda siyasi parti temsilcisi katıldı. Millî Görüş kadrolarının İstanbul için hazırladığı projelerin tanıtıldığı programda Millî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca da ahirete irtihalinin 13’üncü yılında dualarla anıldı.

“HOCAMIZIN YOLU SAADET PARTİSİ’DİR”

Teşkilat mensuplarına hitap eden Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Necmettin Erbakan Hoca’mız, Saadet Partisi Genel Başkanı olarak rahmet-i Rahman’a kavuşmuştur. Hocamızın yolu, ne durmadan kemik edebiyatı yapan sahte Erbakancıların yoludur, ne hocamızı hayattayken sırtından hançerleyip bugünlerde övgüler sıralayanların yoludur, ne de kendi soyundan olup bugünlerde siyaseti menfaat pazarlığına dönüştürerek şaşkına dönmüşlerin yoludur. Hocamızın yolu; bugüne kadar duruşundan milim taviz vermemiş, ilkeli, erdemli insanların yolu olan Saadet Partisi’dir” açıklamalarında bulundu.

“BİZ GÜÇLENMEDİKÇE GAZZE, FİLİSTİN KURTULAMAYACAK”

Seçim çalışmaları için gayretli olunması gerektiğini belirten Ömer Faruk Yazıcı, “Çok çalışacağız, 35 günü 70 güne çıkararak gece gündüz çalışacağız. Ne için çalışacağız biliyor musunuz, 7 Ekim’den beri Gazze’nin üzerine yağdırılan bombalar karşısında pasif kalan İslam dünyasının ve ülkemizdeki reel politikçi iktidarın işbirlikçi haline kendimizi mahkûm etmemek için çalışacağız. Şunu çok iyi anlamalıyız ki, biz güçlenmedikçe Gazze, Filistin kurtulamayacak. İşte bu yüzden her birimiz üstün bir gayretle çalışmak zorundayız” dedi.

“MİLLÎ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİN 31 MART ZAFERİNİ ŞİMDİDEN KUTLUYORUM”

Saadet Partisi tarafından, iki dönem belediye başkanlığı yaptığı Üsküdar ilçesinde yeniden belediye başkan adayı gösterilen Yılmaz Bayat ise, Millî Görüş belediyeciliğinin özelliklerine değinerek, “Belediyecilikte en önemli hususlardan birisi istişaredir. Herkes her şeyi bilemez. Bir bilene danışmak gerekir. Belediyecilikte başka bir husus da şeffaflıktır. Belediye yönetiminin suizanna mahal vermemesi gerekir. Bir belediye hakkı gözetmelidir. Ferdin hakkı kamu için gasbedilemez. Bunun gibi Millî Görüş prensipleri çok. Millî Görüş belediyeciliğinin 31 Mart zaferini şimdiden kutluyorum” diye konuştu.

“BİZİM EN ÖNEMLİ PROJEMİZ İSTANBUL’DUR”

Aday tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, 31 Mart seçimleri için teşkilat mensuplarının çalışmalarının önemli olduğunu belirterek, “Bizler kazanacağımıza inanan insanlarız. Onun için lütfen kalan 35 günde sokakları terimizle sulayalım. İstanbul’un ve ilçelerinin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Bizim en mega projemiz, en mega projemizin olmayışıdır. Bizim en önemli projemiz İstanbul’dur, İstanbul’da yaşayan insanımızdır” açıklamalarında bulundu.

“İSTANBUL’UN SORUNLARI MİLLÎ GÖRÜŞ’LE ÇÖZÜLÜR”

Birol Aydın, İstanbul için hazırladığı projeleri anlatarak, “İnsana dokunan, İstanbul’u yaşanılabilir kılan, huzuru artırmaya yönelik çabalarımız olacak. İstanbul’a yönelik en hakiki çözümümüz kentsel dönüşümde, trafik sorununda ve toplu taşımadaki yoğunluğa yönelik olacaktır. Bu doğrultuda amacımız İstanbul’un nüfusunu azaltmaktır. Bunun için de Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığımız 1 yıldır uzmanlarla çalışıyor. Biz 35 gün boyunca İstanbul’un sorunlarını Millî Görüş belediyeciliğiyle nasıl çözeceğimizi vatandaşımıza anlatacağız. Çünkü İstanbul’un sorunları Millî Görüş’le çözülür” değerlendirmelerinde bulundu.

“ERBAKAN HOCA NE YAPTIYSA ALLAH RIZASI İÇİN YAPTI”

Konuşmasında merhum Necmettin Erbakan Hoca’yı da anan Birol Aydın, “Bizler şahidiz ki Erbakan Hoca, bir ömür boyu malıyla, canıyla cihat etti. Erbakan Hoca ne yaptıysa Allah rızası için yaptı. Erbakan Hoca’mızın ahirete irtihalinin 13’üncü sene-i devriyesini idrak ediyoruz. Erbakan Hoca’mızı anlamak için Millî Görüş belediyeciliği tema olarak belirlendi.  Erbakan Hoca’mız, İstanbul’u fetheden anlayışın Millî Görüş olduğunu bize anlattı. Erbakan Hoca, Eyyüb el Ensari Hazretleri’nin 90 yaşında neden İstanbul’a geldiğini bize anlattı ve kendisi de o bilinçle yaşayarak ahirete irtihal etti. Bizler Erbakan Hoca’mızdan davası için takatinin sonuna kadar çalışmanın ne olduğunu gördük” diye konuştu.

“BİZ SİYASET YAPMAK İÇİN SİYASET YAPMIYORUZ”

Millî Görüş’ün İstanbul adaylarının tanıtıldığı toplantıda katılımcılara hitap eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Biz siyaset yapmak için siyaset yapmıyoruz. Ama bizim siyasetçilerimiz, iktidardakiler bakın; mitingler tertip ediyorlar ve insanlarda orada ‘kahrolsun İsrail’ diye bağırıyorlar. Ama iktidar da o İsrail’i hayatta tutabilmek için elinden gelen bütün gayreti gösteriyor. Siz İslam alemine nasıl önderlik edeceksiniz? Dünya siyasetinde belki de bugüne kadar hiç rastlanmamış bir dönemdeyiz. İktidar neden miting yapar? Mitinglerin amacı bir konudaki hissiyatımızı iktidara duyurabilmek ve onları ciddi kararlar almaya zorlamak için yapar. İktidar da kendi iktidarsızlığını fark etmiş olacak ki,  miting yapıyor. Vay aciz insanlar vay”  ifadelerini kullandı.

“BU ACİZLER ÜLKEMİZİ AYAĞA KALDIRAMAZ”

İktidarın yanlış politikalarına işaret eden Temel Karamollaoğlu, “Bu acizler artık ülkemizi ayağa kaldıramaz. Bunların ömrü kendi menfaatlerini ihya etmek için var. İktidara gelirken hangi türküleri söylediler, bugün hangi türküleri söylüyorlar. Bir gün bunun hesabı görülecek. İnanıyorum ki bu seçimlerde millet uyandığını ortaya koyacak. Sandıkta hesap mutlaka sorulacak. Sizler milleti uyarmakla mükellefsiniz. Her kapıyı çalacağız, her kalbe dokunacağız. Mahalli bir seçim yapıyoruz, iktidar değişmeyecek ama bu seçimlerde verilen mesaj yerini mutlaka bulacak” şeklinde konuştu.

“İNANIYORUZ, BAŞARACAĞIZ”

Temel Karamollaoğlu, yerel seçim sürecinin önemli olduğunu belirterek, “Şimdi mahalli seçimlere gidiyoruz. Erbakan Hoca’mız önceden Sivas’ı ziyaret ettiğinde yaptığı konuşmalarla bendenize iltifatlarda bulundu. 1989 yılında belediye başkanı seçilince elimden geldiği kadar Sivas’a hizmet etmeye çalıştım. O dönem Millî Görüş’ün iş başında olduğu 5 ilimiz vardı. Sivas, Konya, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Van. Biz hizmet için varız. Geçmişte olduğu gibi bugün de hizmet etmek istiyoruz. Biz Allah nasip ederse bu seçimlerde en büyük başarıyı göstereceğiz, millete en büyük hizmetleri yeniden vereceğiz. İnanmazsak başarılı olamayız. İnanıyoruz başaracağız” diye konuştu.

“BİZ SİZİN HİZMETKÂRINIZIZ”

Temel Karamollaoğlu, “Bütün belediye başkan adaylarımız ‘Biz sizin hizmetkârınızız’ diye vaatte bulunmalı. Herkesle çalışırız, ayrım yapmayız. Biz her zaman hizmeti esas alan bir anlayışa sahibiz. İstanbul’un derdi, Anadolu’nun derdi gibi değil. İstanbul’un problemlerini çözmemiz gerek ama bir belediyenin en önemli meselesi imar planıdır. Bugünkü zihniyetle imar planlarını yaparsanız, gökdelenler çıkar. Sayın Cumhurbaşkanı bir kaç sene önce İstanbul’un üstünden geçerken, ‘İstanbul mahvolmuş, hepimiz İstanbul’a ihanet etmişiz’ dedi. Suçunu itiraf etti. Ama ondan sonra politikalarında bir değişiklik olmadı. İstanbul çok zor yaşanır bir il haline geldi. İstanbul’un sorunlarını çözmek için Millî Görüş hazırda bekliyor. Yaşanabilir bir İstanbul için Millî Görüş belediyeciliği geliyor” diyerek İstanbul’da seçimi kazanacaklarını ifade etti.

– Saadet Partisinin İstanbul ilçe belediye başkan adayları şöyle:

 Adalar’da Yaşar Ergin Fettahoğlu, Arnavutköy’de Necati Çördükçü, Ataşehir’de Alev Sezen, Avcılar’da Ender Esiner, Bağcılar’da Erhan Açıkgöz, Bahçlievler’de Yaşar Avcı, Bakırköy’de Ramazan Boyalık, Başakşehir’de Bekir Demirkaya, Bayrampaşa’da İsmail Acar, Beşiktaş’ta Muhammed Gazi Kılıç, Beykoz’da Yasin Kalaycı, Beylikdüzü’nde Reşat Yılmaz, Beyoğlu’nda Turgut Sahtıyan, Büyükçekmece’de Can Karabulut, Çatalca’da Yaşar Buruneren, Çekmeköy’de Halil İbrahim Akpınar, Esenler’de İbrahim Bitiş, Esenyurt’ta Mehmet Faruk Ertekin, Eyüpsultan’da Mevlüt Karsavran, Fatih’te Mehmet Yaroğlu, Gaziosmanpaşa’da Recep Polat, Güngören’de Kamil Acar, Kadıköy’de Recep Yılmaz, Kağıthane’de Halid Özgür Atak, Kartal’da Murat Çeker, Küçükçekmece’de Mustafa Kurdaş, Maltepe’de Nuri Tüfekçi, Pendik’te İsmail Haskul, Sancaktepe’de Abdülkadir Arslan, Sarıyer’de Ahmet Gözcü, Silivri’de Mahmut Hamdemirci, Sultanbeyli’de Fetullah Bülbül, Sultangazi’de Hüseyin Aydoğan, Şile’de Selami Köse, Şişli’de Fatih Yılmaz, Tuzla’da Necati Tosun, Ümraniye’de Yakup Kasımay, Üsküdar’da Yılmaz Bayat, Zeytinburnu’nda Samet Gülaydın aday gösterildi.

Diğer yandan Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda Milli Görüş kitabının yazarı. İgdaş Silivri şubesinden emekli Kilisli Mahmut Hamderici. ve İgdas tan eski mesai arkadaşı Sivaslı Yalçın Yılmaz. ve Bağcılar İgdas şubesinden Emekli Kayserili Ahmet İdacı.yine Bağcılar İgdaş çalışanı Konyalı Zekeriya Yaman. aday tanıtım toplantısında hazır bulundular. bizlerde.www.gezenkus.com ailesi olarak Mahmut Hamderici’ye çıktığı bu kutlu yolculukta başarılar diliyor. ve Saadet Partili Silivri Belediye Başkanı olarak karşımızda görmeyi Cenabı Allahtan temenni ediyoruz.

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Diyerbekirli Bülent Kaya. Saadet Partisi Güngören İlçe Başkan Yardımcısı Niğdeli Cengiz Kılıçarslan. Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Sivaslı Mustafa Kaya. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Trabzonlu Ömer Faruk Yazıcı. hazır bulundu.

ÖZEL HABER : ALİ BAŞAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.