Terör Devleti İsrail’in saldıracağı hedeflerin bilgisini veren kişi ortaya çıktı!

Siyonist İsrail rejiminin Gazze'de, Kassam Tugayları tarafından hüsrana uğraması ile birlikte, işgalcilerin vurdukları hedeflerin bilgilerini nereden aldıkları ortaya çıktı.

Yakın zamanda yayınlanan bir belge, Terörist Biden yönetiminin, savaşın harap ettiği Gazze Şeridi'ni hedef almak amacıyla, İsrail'e sessizce istihbarat sağladığını ve rejimin hava saldırıları düzenlemesine yardımcı olmak için işgal altındaki topraklara ABD Hava Kuvvetleri "istihbarat görevlilerini" görevlendirdiğini ortaya çıkardı.

Bilgi Edinme Özgürlüğü Yasası kapsamında alınan ve çevrimiçi Amerikan haber kuruluşu The Intercept tarafından yayınlanan bir konuşlandırma emrine göre Biden yönetimi, en azından Kasım ayının başından bu yana Gazze üzerinde insansız hava aracı misyonları uçuruyor ve görünüşte İsrailli yetkililere Gazze'de tutulan esirler hakkında istihbarat sağlıyor.

İHA'ların ortaya çıktığı sırada, ABD'li General Pat Ryder, özel harekât kuvvetlerinin "hedef geliştirmeye katılmadığı" konusunda ısrar ediyordu. Ancak birkaç hafta sonra, 21 Kasım'da ABD Hava Kuvvetleri, aralarında istihbarat görevlilerinin de bulunduğu subaylar ve İsrail'e gidecek havacılar için konuşlanma yönergelerini yayınladı.