KAYMAKAM KÜÇÜK VE BAŞKAN DEMİRİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Uyarıyoruz bu ucube görüntü yüzünden insanlar buradan geçerken Başkan Bünyamin Demir ve Kaymakam Abdullah Küçük'e beddua ve hakaretler yağdırıyor. Seçime yaklaştığımız şu günlerde bu çirkin manzara Başkan Demire oy kaybettireceğe benziyor. Burası Merkez Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde bulunan Arkın Sokak Güngören karakolunun tam arkası. Güngören Belediye Başkanı Trabzonlu Bünyamin Demir, Güngören Kaymakamı Sivaslı Abdullah Küçük ve Güngören İlçe Emniyet Müdürü Konyalı Rahmi Odabaş'ı göreve davet ediyoruz. Başkan Bünyamin Demir'e soruyoruz Bünyamin Bey bu görüntüler vicdanınıza sığıyor mu sizin ? Güngören gibi bir İlçeye bu manzaralar hiç yakışmıyor. Artık bu benim yetkimde değil Kaymakamın yetkisinde diyemezsiniz çünkü Güngörenlilerin seçilmiş oyları ile geldiniz Güngören halkı sizi tanır. Kaymakam ve İlçe Emniyet Müdürünü pek tanımazlar çünkü onlar atanmışlar siz ise seçilmişler sınıfına giriyorsunuz. Daha evvel Kaymakam Abdullah küçük ile görüşmemizde buna benim yetkim yok İlçe emniyet müdürü rahmi Odabaşı'ından izin almam lazım diyen Küçük galiba yetkilerinin farkında değil ne demek efendim İlçe Emniyet Müdürüne sorayım ifadesi ? Kaymakam bey siz Güngören'in mülki idare amirisiniz Rahmi Odabaşı'na bir emir vermeniz yeterlidir. Zaten İlçe Emniyet Müdürü de sizin ağzınıza bakıyor Kaymakam bey emretse de ben de yapsam diye bu işi ancak Güngören Kaymakamı Abdullah Küçük ve Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir çözer .Ayrıca bu olaya Güngören Merkez Mahallesi'nin sevilen muhtarı Osman Kılıç'ında el atması gerekiyor.

Bakınız Bünyamin bey akıl alır gibi değil inanılır gibi değil zaten burada jiletli tel ve onlarca kamera var kesinlikle bu ucube demir korkuluklara hiç gerek yok. Çünkü kaldırım zaten dar ve insan sirkülasyonunun çok yoğun olarak yaşandığı yer korkmayın hiç kimse cesaret edip de içeriye bomba atamaz. Yani bu demirler caydırıcı bir güç mü oluşturuyor sizce ? kesinlikle alakası yok karşılıklı yayaların geçiş yaptığı yer olan bu kaldırım zaten daracık zaman zaman yayalar geçebilmek için araç yoluna iniyorlar. Üstüne üstlük polis minibüsleri park edince vatandaşlar hiç geçemiyor ve yola inmek zorunda kalıyor bu da kazaya davetiye çıkarıyor. Demirlerin ayak kısımları kaldırıma taştığı için vatandaşlar sık sık takılıp düşüyor. Bir gün burada ağır yaralanmalı yada ölümcül bir kaza kesinlikle kaçınılmaz olacaktır. Çünkü daha önce gözlerimizle gördük bu ucube demirler yüzünden araç yoluna inen yayaya minibüs çarpması sonucu vatandaş yaralandı ve hastaneye kaldırıldı illaki bir vatandaşımızın ölmesi mi gerekiyor bu gereksiz demirlerin kaldırılması için ? Genel olarak ülkemizde hep böyle şeyler iş işten geçtikten sonra düzeltilir.

Kaymakam Abdullah Küçük, Belediye Başkanı Bünyamin Demir İlçe Emniyet Müdürü Rahmi Odabaş sizlere sesleniyoruz 30 kasım 2023 den itibaren burada ölümlü yada yaralanmalı kaza olursa sorumlusu sizlersiniz gelin yapmayın bu inadınızdan vazgeçin kırın şu hantal bürokrasi engelini. Yalnız Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'na sorarsanız sanki burası devlet meselesiymiş gibi görüp tamamen gereksiz olan bu demirleri kaldırmaya yanaşmayacaktır yalnız şu da var polis daima güvenlik nazarıyla bakar olaya Rahmi Odabaşı'ndan mantıklı düşünmeyi bekleyemeyiz ona kalırsa bu demirler kalktığı an bomba yağdırırlar karakola deyip ortalığı velveleye verecektir. Daha evvel eski Kaymakam Zeyit Şener eski Emniyet Müdürü Yalçın Erdem'e talimat vermişti kaldırın bu demirleri diye fakat polis tamamen kaldırmak yerine biraz daha kenara çekmiş ama buda yetmez bu ucube demirlerin tamamen kaldırılması gerekiyor tekrar ediyoruz jiletli tel ve onlarca kamera var korkmayın kimse karakola bomba momba atamaz gördüğünüz gibi buradan engelli vatandaşlarımız zar zor geçiyor duvar kenarı ise adete halkalı çöplüğüne dönmüş vaziyette sürekli olarak yaşanan bu rezaletin ortadan kaldırılması için bu 3 kamu görevlisine de görev düşüyor. Yarın çok geç olup pişman olmamak adına Allah rızası için bu ayıba son verin artık.Ayrıca GÜNESİAD Başkanı İhsan Doğan'a da büyük görev düşüyor çünkü tekstil esnaflarını temsil ediyor. onlarca turistin alışveriş yapmaya geldiği bu sokağa bu rezil görüntü yakışıyor mu sizce İhsan bey ?

DİPNOT : BİZ BU HABERİ YAPTIKTAN HEMEN SONRA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ RAHMİ ODABAŞ DEMİRLERİ KALDIRACAĞI YERDE BU SEFER TAMAMEN YAYA YOLUNU BU HABERE İNAT KAPATMIŞ RAHMİ ODABAŞINA SESLENİYORUZ RAHMİ EFENDİ SİZ BİZİMLE DEĞİL HALK İLE İNATLAŞIYORSUNUZ BAKIN BURADA YAYAYA ÇARPAN BİR ARAÇ OLURSA SORUMLUSU SİZSİNİZ

İLK HALİ:

HABERİMİZ ÜZERİNE RAHMİ ODABIŞININ TALİMATIYLA YAYA YOLUNUN TAMAMEN KAPATILMIŞ HALİ

ÖZEL HABER: DİLEK KAYA